FarmBot

To dobre miejsce na pytania i worklogi
Awatar użytkownika
anraf1001
Posty: 1073
Rejestracja: 30 gru 2016, 11:43
Lokalizacja: Gniezno
Drukarka: Hypercube Evo
x 96
Kontaktowanie:

Re: FarmBot

Postautor: anraf1001 » 08 sie 2017, 20:30

pszczelaszkov pisze:Kiedys jak musialem lazic i podlewac te dziadostwa to stwierdzilem ze zrobie sobie szyne z zraszaczem i dam krokowiec :D Ale tu ktos chyba polecial za daleko ;D Sianie powierzchni 2x5m nie jest az tak kaskaderskie ;D

O ktorych roslinach ty mowisz zebysmy sie dobrze zrozumieli? XDDD
;) Pozdrawiam, Andrzej ;)
Drukarka: Hypercube Evolution :cool2:

Wsiadając do taksówki mówię: "G28"
Awatar użytkownika
Kopytko
Zasłużony
Posty: 1847
Rejestracja: 19 kwie 2016, 11:27
Lokalizacja: Oleśnica
Drukarka: P3Steel v4.00
x 184

Re: FarmBot

Postautor: Kopytko » 08 sie 2017, 20:31

JA posadziłem pierwszy raz w życiu w tym roku 6 pomidorów do doniczek, miałem gdzieś w maju je przenieść na ogród, ale z moim podejściem do hodowli do tej pory stoją w nieużywanym pokoju i na dziko rosną. podlewam jak sobie przypomnę. Więc sobie tak podumierają a później odżywają i tak w kółko, ostatnio widziałem z 3 kwiatki więc może do listopada z jeden pomidor będzie:P Dlatego takie rozwiązanie jak to to dla mnie idealne rozwiązanie..... choć jednak taniej kupić w biedronce:P
:arrow: Pozdrawiam Patryk.
Aktualne drukarki :
:idea: Prusa i3 w wersji p3steel v1.00 :idea: Prusa i3 2 wersji p3steel v4.00 long :idea: Replicator 1 by CTC :idea: Delta Kossel
W budowie : COSIEK 70x70x70 :devil:
Awatar użytkownika
pszczelaszkov
Posty: 213
Rejestracja: 28 gru 2016, 23:59
Lokalizacja: Piła
x 29

Re: FarmBot

Postautor: pszczelaszkov » 08 sie 2017, 20:37

anraf1001 pisze:
pszczelaszkov pisze:Kiedys jak musialem lazic i podlewac te dziadostwa to stwierdzilem ze zrobie sobie szyne z zraszaczem i dam krokowiec :D Ale tu ktos chyba polecial za daleko ;D Sianie powierzchni 2x5m nie jest az tak kaskaderskie ;D

O ktorych roslinach ty mowisz zebysmy sie dobrze zrozumieli? XDDD

Akurat to byly jakies legalne krzaki w ogrodku ;D
Awatar użytkownika
anraf1001
Posty: 1073
Rejestracja: 30 gru 2016, 11:43
Lokalizacja: Gniezno
Drukarka: Hypercube Evo
x 96
Kontaktowanie:

Re: FarmBot

Postautor: anraf1001 » 08 sie 2017, 20:38

pszczelaszkov pisze:Akurat to byly jakies legalne krzaki w ogrodku ;D

No ja mam nadzieje :P
;) Pozdrawiam, Andrzej ;)
Drukarka: Hypercube Evolution :cool2:

Wsiadając do taksówki mówię: "G28"
Awatar użytkownika
morf
Posty: 161
Rejestracja: 17 sty 2017, 12:28
Drukarka: X3D XL
x 21

Re: FarmBot

Postautor: morf » 12 sie 2017, 09:23

Kopytko pisze: Więc sobie tak podumierają a później odżywają i tak w kółko, ostatnio widziałem z 3 kwiatki więc może do listopada z jeden pomidor będzie:P Dlatego takie rozwiązanie jak to to dla mnie idealne rozwiązanie..... choć jednak taniej kupić w biedronce:P

Ale wiesz ze same się nie zapyla :)
Awatar użytkownika
Kopytko
Zasłużony
Posty: 1847
Rejestracja: 19 kwie 2016, 11:27
Lokalizacja: Oleśnica
Drukarka: P3Steel v4.00
x 184

Re: FarmBot

Postautor: Kopytko » 12 sie 2017, 11:41

Też= przeszło mi to przez myśl, dlatego otwierałem okna, ale jest sukces, mam jednego malusieńkiego pomidorka :D Yeahhhh . Ostatni raz coś hodowałem :P:P:P
:arrow: Pozdrawiam Patryk.
Aktualne drukarki :
:idea: Prusa i3 w wersji p3steel v1.00 :idea: Prusa i3 2 wersji p3steel v4.00 long :idea: Replicator 1 by CTC :idea: Delta Kossel
W budowie : COSIEK 70x70x70 :devil:

Wróć do „RepRap - buduję”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości