Poszukiwany tłumacz Cury

Programy do przygotowywania modeli do druku – cięcia
Awatar użytkownika
McKee
Zasłużony
Posty: 1814
Rejestracja: 20 kwie 2016, 23:00
x 316

Re: Poszukiwany tłumacz Cury

Postautor: McKee » 21 wrz 2018, 20:16

Może skontaktuj się z anraf-em - kopiowanie plików to lameria ;-).
Ultimaker z chęcią wrzuci tłumaczenie do oficjalnej dystrybucji, tylko trzeba żeby się znalazł ktoś, kto to będzie ciągnął przy kolejnych aktualizacjach - polski język już był... tylko brakło tłumaczowi zapału (ale i tak chwała mu za to co zrobił).
Motto na dziś: "How may I amuse you?"
Awatar użytkownika
virgin71
Zasłużony
Posty: 1323
Rejestracja: 19 kwie 2016, 23:07
Lokalizacja: Wrocław
Drukarka: Ultimaker | Lume+
x 196
Kontaktowanie:

Re: Poszukiwany tłumacz Cury

Postautor: virgin71 » 21 wrz 2018, 20:18

Ja tłumaczę od 3.5 oficjalnie. Tłumaczenie już jest praktycznie gotowe.
drzejkopf
Posty: 4
Rejestracja: 21 wrz 2018, 11:36

Re: Poszukiwany tłumacz Cury

Postautor: drzejkopf » 22 wrz 2018, 16:43

@McKee może kopiowanie to lameria, ale jak narazie nie ma innej opcji, żeby mieć pełne tłumaczenie w 3.4.1, Ultimaker już nie dorzuci tej paczki do 3.4.1, a do następnego stabilnego wydania
@virgin71 wczoraj już wrzuciłem tłumaczenie do 3.5 na github :D
Awatar użytkownika
anraf1001
Posty: 1444
Rejestracja: 30 gru 2016, 11:43
Lokalizacja: Gniezno
Drukarka: Hypercube Evo
x 161

Re: Poszukiwany tłumacz Cury

Postautor: anraf1001 » 22 wrz 2018, 18:43

Tak jak virgin pisze. Od wersji 3.5 przejął pałeczkę. Życzę mu powodzenia i zapału.
Trochę głupio wyszło, że Panowie się zdublowali. Mogłem napisać, że już znaleźliśmy tłumacza. Przepraszam :sad:
;) Pozdrawiam, Andrzej ;)
Drukarki: Hypercube Evolution :cool2:
Prusa Multi Color :cool2:

Wsiadając do taksówki mówię: "G28"
drzejkopf
Posty: 4
Rejestracja: 21 wrz 2018, 11:36

Re: Poszukiwany tłumacz Cury

Postautor: drzejkopf » 22 wrz 2018, 20:07

Nie ma problemu, nie było z tym też jakoś dużo roboty, tak na jeden wieczór :) Poza tym, tłumacząc dowiedziałem się o kilku fajnych funkcjach, które zostaną zaimplementowane w 3.5 :D Więc chyba się zdecyduję na betatesting 3.5

Wróć do „Slicery”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość