No to ja bym chętnie wziął od Ciebie 2 rolki szaregomajek pisze: ↑26 sie 2023, 23:30 Dla jasności: oprócz tych 2 rolek czerwonego co bierze ode mnie Jarewa, to ja chcę dać komuś rolkę szarego i rolkę czerwonego w zamian za dwie rolki niebieskiego (o ile ktoś kupi niebieski). Jeżeli nikt nie kupi niebieskiego (lub ostatecznie białego), to pomyślę nad pozbyciem się tych rolek co chciałem wymienić, może dorzucę wtedy do oferty jeszcze rolkę albo dwie szarego.
Czyli ja kupiłem szary i czerwony.
[S] Sunlu PETG zbiorowe zakupy (samoogranizacja)
Regulamin forum
Przed opublikowaniem ogłoszenia zapoznaj się z regulaminem działu giełda.
Przed opublikowaniem ogłoszenia zapoznaj się z regulaminem działu giełda.
- roman
- Postów w temacie: 17
- Lokalizacja: Dokładnej lokalizacji skippera nie zna nawet The President Of The Ju-Es-Ej
- x 284
Re: [S] Sunlu PETG Szary
- majek
- Drukarz
- Postów w temacie: 11
- Drukarka: EZT-3D T1, vn-corexy
- x 358
Re: [S] Sunlu PETG Szary
hmmm...
Ten szary kupiłem już w piątek, bo raczej go sam zużyję. Jedną rolkę mogę poświęcić na urozmaicenie palety kolorów.

Jak nikt inny nie kupi szarego i ilość rolek mnie przygniecie, to się zastanowię czy części jednak nie sprzedać.
Albo jak Jarewa nie weźmie szarego na wymianę.
- roman
- Lokalizacja: Dokładnej lokalizacji skippera nie zna nawet The President Of The Ju-Es-Ej
- x 284
Re: [S] Sunlu PETG zbiorowe zakupy (samoogranizacja)
A to spoko.
Kody się już skończyły zdaje się. Temat do zamknięcia.
Kody się już skończyły zdaje się. Temat do zamknięcia.
- artur_n
- Postów w temacie: 13
- Drukarka: P3Steel, Prusa MK4
- x 153
Faktycznie, szybko poszło. Czasem opłaca się posiedzieć po nocach 

RevanitaPL
Oficjalny sklep sunlu i jayo na ali pozwala nieraz niestandardowo mieszać kolory w zamówieniach na 5/10 kg. Nie wszystkie kolory można ze sobą mieszać, bo ponoć bywają wysyłane z różnych magazynów. Generalnie warto zapytać, czy czegoś nie podmienią przy wysyłce, jeśli w zestawach na ali brakuje jakiejś kombinacji.
Na dzisiaj informacja spóźniona, ale może się komuś przydać.
Na dzisiaj informacja spóźniona, ale może się komuś przydać.
- majek
- Drukarz
- x 358
Weź kolejny kupon na aukcji. Ja brałem już 2 razy i teraz z ciekawości udało mi się wziąć trzeci.
Do tego od samego ali można użyć kodów na kolejne ~20zł ($5): BTS5, ALERABATBTS5, BTSplanet5, BEST6 (ten ostatni był jako dodatkowy na pepperze do tych filamentów bo dawał $6 zniżki).
Mi teraz z tymi zniżkami wychodzi ok. $40 za zestaw co i tak daje ok. 34zł/rolkę.
Jak brałem szary, to pytałem się, ale odpowiedzieli, że w eu mają już popakowane i nie ma opcji na mieszanie.bukszpryt pisze: ↑27 sie 2023, 00:30 Oficjalny sklep sunlu i jayo na ali pozwala nieraz niestandardowo mieszać kolory w zamówieniach na 5/10 kg. Nie wszystkie kolory można ze sobą mieszać, bo ponoć bywają wysyłane z różnych magazynów. Generalnie warto zapytać, czy czegoś nie podmienią przy wysyłce, jeśli w zestawach na ali brakuje jakiejś kombinacji.
- morf
- Drukarz
- Postów w temacie: 1
- Drukarka: Reprapy, Prusa MK3S
- x 1510
Jak coś ja mam czarny, jak już się dogadacie co i kto to mogę odsprzedać/wymienić
Done is better than perfect.
- majek
- Drukarz
- x 358
Dobra, przemyślałem sprawę i mogą dwie roki szarego odpalić Romanowi.
- roman
- x 284
...albo, a masz jakieś inne kolorki jeszcze (nie czarny)?