Promocje w tej cenie na SUNLU są na każdej wyprzedaży na Ali, więc warto obserwować.
Wcześniej jak były takie promocje, to jak się pytałem na czacie czy ktoś na spółę kupi pakiet, to chętnych nie było. Później ktoś kupił pakiet i puścił nadwyżki na forum, które rozeszły się jak ciepłe bułeczki
Jak pisałem pod postem na Pepperze, żadna promka, sprzedają filament oddany do utylizacjiartur_n pisze: ↑28 sie 2023, 14:35 Promka na zortaxa
https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/714086
Jako skipper tego forum upoważniam Cie bez dalszej autoryzacji (coś jak "strzelać bez rozkazu") do zakładania każdorazowo nowego tematu na forum za każdym razem gdy dorwiesz ciekawą promocję na filamenty (jeśli oczywiście będziesz miał ochotę/skłonność/dobroduszność/będzie Ci się chciało tą informacją podzielić z kolegami z forum).majek pisze: ↑28 sie 2023, 14:19 Wcześniej jak były takie promocje, to jak się pytałem na czacie czy ktoś na spółę kupi pakiet, to chętnych nie było. Później ktoś kupił pakiet i puścił nadwyżki na forum, które rozeszły się jak ciepłe bułeczki
Więc tak, tym razem w sumie byłem zaskoczony, że jednak kilka osób się zorganizowało![]()
Myślę że to trochę związane ogólnie z chińskimi barwnikami bo eSun ma to samo, kupujesz czerwień, a efekt bardziej w róż.