[S] Sunlu PETG zbiorowe zakupy (samoogranizacja)
Regulamin forum
Przed opublikowaniem ogłoszenia zapoznaj się z regulaminem działu giełda.
Przed opublikowaniem ogłoszenia zapoznaj się z regulaminem działu giełda.
- S3b
- Postów w temacie: 1
- Drukarka: P3Steel 2.01/UM2 AE
- x 104
Re: [S] Sunlu PETG zbiorowe zakupy (samoogranizacja)
Nie dziwcie się tylko tym czerwonym kolorem. To taka czerwień w stylu Barbie
Promocje w tej cenie na SUNLU są na każdej wyprzedaży na Ali, więc warto obserwować.
Ale sam materiał bardzo przyjemny w druku i późniejszej obróbce.Promocje w tej cenie na SUNLU są na każdej wyprzedaży na Ali, więc warto obserwować.
Ultimaker 2 Clone @1.75mm Bowden :: P3Steel @3mm direct :: Mostly Printed CNC ::
- Igor
- Postów w temacie: 29
- Drukarka: Prusa Mk3 i "rzeźby"
- x 270
- Kontakt:
Odkupię dowolnego koloru PET-G, co tam komu zbywa.
morf
Złote zasady: 1. You get what you paid for 2. Works? Don't fix! 3.Tanie okaże się najdroższe 4. Nie zoptymalizujesz procesu, którego nie rozumiesz 5. Konserwuj, nie czekaj aż padnie do reszty
W razie następnej podobnej promocji, chętnie bym się pisał na 3kg czarnego PETu
- roman
- Postów w temacie: 22
- Lokalizacja: Dokładnej lokalizacji skippera nie zna nawet The President Of The Ju-Es-Ej
- x 359
A mnie się zdaje, że następnym razem to nie ma się co oglądać, tylko brać całe pakiety. Później dać info na forum, że "wymiana na inny kolor", i na pewno się ktoś znajdzie. Można wykorzystać ten trik z przesyłką olx. Za tę cenę to w zasadzie każda wymiana (czarny na czerwony, biały na szary, itp.) jest sensowna, bo nawet jak kolor brzydki (subiektywnie) albo niepotrzebny to i tak to jakieś urozmaicenie, a poza tym i tak się zużyje na prototypowianie, itp.
Ale to tylko moje zdanie. Zresztą, ja się trochę późno z tą promocją zorientowałem.
Ale to tylko moje zdanie. Zresztą, ja się trochę późno z tą promocją zorientowałem.
- majek
- Drukarz
- Postów w temacie: 19
- Drukarka: vn-corexy, EZT-3D T1
- x 517
Wcześniej jak były takie promocje, to jak się pytałem na czacie czy ktoś na spółę kupi pakiet, to chętnych nie było. Później ktoś kupił pakiet i puścił nadwyżki na forum, które rozeszły się jak ciepłe bułeczki
Więc tak, tym razem w sumie byłem zaskoczony, że jednak kilka osób się zorganizowało
- japim
- Postów w temacie: 4
- Drukarka: W sumie 19...
- x 205
- Kontakt:
Czytam czytam i nie ogarniam. Jakby tego szarego zostało to i 3 rolki wezmę
Pozdrawiam,
Przemek
Moje projekty 3D: https://www.thingiverse.com/Japim/designs
Aktualne projekty modelarskie: https://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=174992
Przemek
Moje projekty 3D: https://www.thingiverse.com/Japim/designs
Aktualne projekty modelarskie: https://www.rcgroups.com/forums/member.php?u=174992
- RevanitaPL
- Postów w temacie: 15
- Drukarka: Bambu Lab P1P
- x 130
Jak pisałem pod postem na Pepperze, żadna promka, sprzedają filament oddany do utylizacjiartur_n pisze: ↑28 sie 2023, 14:35 Promka na zortaxa
https://www.pepper.pl/share-deal-from-app/714086
2x Bambu Lab P1P
- roman
- Postów w temacie: 22
- Lokalizacja: Dokładnej lokalizacji skippera nie zna nawet The President Of The Ju-Es-Ej
- x 359
Jako skipper tego forum upoważniam Cie bez dalszej autoryzacji (coś jak "strzelać bez rozkazu") do zakładania każdorazowo nowego tematu na forum za każdym razem gdy dorwiesz ciekawą promocję na filamenty (jeśli oczywiście będziesz miał ochotę/skłonność/dobroduszność/będzie Ci się chciało tą informacją podzielić z kolegami z forum).majek pisze: ↑28 sie 2023, 14:19 Wcześniej jak były takie promocje, to jak się pytałem na czacie czy ktoś na spółę kupi pakiet, to chętnych nie było. Później ktoś kupił pakiet i puścił nadwyżki na forum, które rozeszły się jak ciepłe bułeczki
Więc tak, tym razem w sumie byłem zaskoczony, że jednak kilka osób się zorganizowało
PS: Z chatu info szybko znika (tzn. nawet jak tam jeszcze jest dostępne to mało kto patrzy)
- RevanitaPL
- Postów w temacie: 15
- Drukarka: Bambu Lab P1P
- x 130
Myślę że to trochę związane ogólnie z chińskimi barwnikami bo eSun ma to samo, kupujesz czerwień, a efekt bardziej w róż.
2x Bambu Lab P1P