Klimatyzator
-
mcxmcx
- Drukarz
- x 369
Klimatyzator
Była dyskusja o klimie i tak mi się dziś wyświetliło, jest oczywiście pół ceny tego co w UK, i wysyłają jak leci do samodzielnego montażu.
Niby w UK też musi być cuda wianki uprawnienia...
Ciekawe czy wyślą do PL.
https://amzn.eu/d/09mvNvfj
Niby w UK też musi być cuda wianki uprawnienia...
Ciekawe czy wyślą do PL.
https://amzn.eu/d/09mvNvfj
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeżeli przypadkiem podam ceny w GBP to sobie kolego, koleżanko, pomnóż razy pięć.
- Jarewa
- Drukarz
- x 574
- Andrzej_W
- Drukarz
- Drukarka: 3d Pen+AMS
- x 1120
Re: Klimatyzator
U mnie jest takie coś
This item cannot be shipped to your selected delivery location. Please choose a different delivery location.
-
mcxmcx
- Drukarz
- x 369
No do mnie doszedłem do etapu płatności.
W zamian mam problem bo co prawda przyślą ale planning permission na jednostkę nie dostanę.
W zamian mam problem bo co prawda przyślą ale planning permission na jednostkę nie dostanę.
Jeżeli przypadkiem podam ceny w GBP to sobie kolego, koleżanko, pomnóż razy pięć.
- Igor
- Drukarka: Prusa Mk3 i "rzeźby"
- x 479
- Kontakt:
Nieźle. Permission na instalację klimy. U nas jest niemal wolna amerykanka z elektryką i instalacjami a na Wyspach przegięli w drugą stronę.
Złote zasady: 1. You get what you paid for 2. Works? Don't fix! 3.Tanie okaże się najdroższe 4. Nie zoptymalizujesz procesu, którego nie rozumiesz 5. Konserwuj, nie czekaj aż padnie do reszty
-
mcxmcx
- Drukarz
- x 369
Nie, instalować sobie możesz, tylko kwestia zezwolenia na wywalenie jednostki od frontu.
Ja akurat tylko tak mogę.
Ja akurat tylko tak mogę.
- Igor
- Drukarka: Prusa Mk3 i "rzeźby"
- x 479
- Kontakt:
Zrozumiałem że to jak z tymi obwodami gniazdowymi - jedno dodatkowe albo przestawienie istniejącego i musisz mieć na to papiór, spliter instalować w ringu "i w ogóle ".
A zawiesić na jednostce zewnętrznej budkę maskującą (trzy ścianki) w kolorze elewacji albo inny patent klasy "co z oczu to z serca"? Chyba że chata nie Twoja...
A zawiesić na jednostce zewnętrznej budkę maskującą (trzy ścianki) w kolorze elewacji albo inny patent klasy "co z oczu to z serca"? Chyba że chata nie Twoja...
Złote zasady: 1. You get what you paid for 2. Works? Don't fix! 3.Tanie okaże się najdroższe 4. Nie zoptymalizujesz procesu, którego nie rozumiesz 5. Konserwuj, nie czekaj aż padnie do reszty
-
mcxmcx
- Drukarz
- x 369
Jedna z większych zalet życia tutaj to właśnie ład i estetyka.
To było tylko w kwestii dostępności w PL
To było tylko w kwestii dostępności w PL
-
piatek13
- x 5
Ej, nie pisz takich rzeczy bo jeszcze ludzie posłuchają i serwisanci będą się znowu na dyskusyjnych grupach branżowych dowartościowywać pokazując fotki do jakich "awarii" musieli jeździć.Igor pisze: 08 lip 2026, 06:32 A zawiesić na jednostce zewnętrznej budkę maskującą (trzy ścianki) ....
- Andrzej_W
- Drukarz
- Drukarka: 3d Pen+AMS
- x 1120
Bo to trzeba z głową zrobićpiatek13 pisze: 09 lip 2026, 21:45Ej, nie pisz takich rzeczy bo jeszcze ludzie posłuchają i serwisanci będą się znowu na dyskusyjnych grupach branżowych dowartościowywać pokazując fotki do jakich "awarii" musieli jeździć.Igor pisze: 08 lip 2026, 06:32 A zawiesić na jednostce zewnętrznej budkę maskującą (trzy ścianki) ....