Wtyczka zasilająca do Ramps.

Krańcówki, czujniki, oświetlenie...
doriand1
Posty: 126
Rejestracja: 29 sty 2019, 18:54
x 2

Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: doriand1 » 13 maja 2019, 18:46

Hej,

czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak nazywa się wtyczka do Ramps 1.4? Szukałem u siebie w elektronicznych i niestety takich nie mają.
Kupiłbym chętnie na allegro lub po prostu przez Internet.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
morf
Posty: 939
Rejestracja: 17 sty 2017, 12:28
Drukarka: Δ Kossel Lin+
x 197

Re: Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: morf » 13 maja 2019, 18:55

Abstrahując jak się nazywa polecam od razu wymienić:)
Awatar użytkownika
anraf1001
Posty: 1499
Rejestracja: 30 gru 2016, 11:43
Lokalizacja: Gniezno
Drukarka: Hypercube Evo
x 176

Re: Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: anraf1001 » 13 maja 2019, 19:14

;) Pozdrawiam, Andrzej ;)
Drukarki: Hypercube Evolution :cool2:
Prusa ala Haribo/Mk3 :cool2:

Wsiadając do taksówki mówię: "G28"
doriand1
Posty: 126
Rejestracja: 29 sty 2019, 18:54
x 2

Re: Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: doriand1 » 13 maja 2019, 20:28

Czemu polecasz wymianę?
doriand1
Posty: 126
Rejestracja: 29 sty 2019, 18:54
x 2

Re: Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: doriand1 » 13 maja 2019, 21:41

A tak z innej beczki, jaką zaciskarkę do pinów polecacie? Kurcze ja nie umiem zarobić sobie ładnie tych wtyczek, zawsze robię to ręcznie.
Awatar użytkownika
anraf1001
Posty: 1499
Rejestracja: 30 gru 2016, 11:43
Lokalizacja: Gniezno
Drukarka: Hypercube Evo
x 176

Re: Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: anraf1001 » 13 maja 2019, 22:37

Ja używam takiej. Sprawdza się całkiem nieźle.
https://hobbyking.com/en_us/hobbyking-j ... -tool.html
;) Pozdrawiam, Andrzej ;)
Drukarki: Hypercube Evolution :cool2:
Prusa ala Haribo/Mk3 :cool2:

Wsiadając do taksówki mówię: "G28"
Awatar użytkownika
Artu
Posty: 1703
Rejestracja: 19 kwie 2016, 11:37
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
Drukarka: Anycubic Delta +
x 248
Kontaktowanie:

Re: Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: Artu » 14 maja 2019, 08:35

doriand1 pisze:Czemu polecasz wymianę?
A czemu jej szukasz :DD To złącze nie jest przewidziane dla obciążenia powyżej 30W Ja zastosowałem modelarskie złącze XT60, i skończy się problemy z "wypalaniem się" złącza :git:
Pozdrawiam, Artur
# Menda90 - emerytura w garażu :smile2: # Delta Anycubic - drukuje
Moje wypociny na Thingiverse 8-)
doriand1
Posty: 126
Rejestracja: 29 sty 2019, 18:54
x 2

Re: Wtyczka zasilająca do Ramps.

Postautor: doriand1 » 14 maja 2019, 09:27

Szukam, bo gdzieś zapodziałem :D

Wróć do „Pozostałe”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość