Czy ktoś z Was ma doświadczenia z filamentami Geeetech? Nazwa w światku 3d znana, choć nigdy nie słyszałem o ich filamentach.
Ceny wydają się dość atrakcyjne, więc pytam obawiając się że s ą zbyt atrakcyjne...
Link do ich sklepu:
https://www.geeetech.com/petg-grey-3d-p ... w8NX5qV94L
Z góry dziękuję.
Filament Geeetech
- dziobu
- Zasłużony
- Postów w temacie: 1
- Drukarka: ZMorph 2.0(S)
- x 6331
- Kontakt:
Re: Filament Geeetech
Chińczyk jak inne; nie są złe ale mogą nie być powtarzalne, jak Kingroon czy Jayo.
Cenowo też bez szału. Okazją jest 7..8eur/kg i za tyle czasem da się je na ali kupić.
Cenowo też bez szału. Okazją jest 7..8eur/kg i za tyle czasem da się je na ali kupić.
Pozdrawiam
Paweł
Projekty: ELF | AVAT 01 | HotPlate-1
Drukarki: Flsun i3 Plus | Flsun G | Kossel | FF Dreamer | Monoprice MP Mini | Copymaster3D Pro 500 | AIO Robotics ZEUS | Zmorph 2.0 | Climber 7
Też fajne: Wydruki | Moje twory w 3D | Inne
Paweł
Drukarki: Flsun i3 Plus | Flsun G | Kossel | FF Dreamer | Monoprice MP Mini | Copymaster3D Pro 500 | AIO Robotics ZEUS | Zmorph 2.0 | Climber 7
Też fajne: Wydruki | Moje twory w 3D | Inne
- majek
- Drukarz
- Drukarka: vn-corexy, EZT-3D T1
- x 637
Geeetech ma tanio TPU, ostatnio kupowałem po ok $14/kg, ale jeszcze nie drukowałem, bo mam jeszcze inny czarny napoczęty.
Też kupiłem TPU z Geeetech i nie polecam. Ma wyraźne zgrubienia i na tych zgrubieniach zacina się ekstruder w mojej drukarce (Creality K1C).
- Artu
- Drukarz
- Drukarka: Bambu Lab A1 + AMS
- x 499
- Kontakt:
Ostatnio używam namiętnie filament PET-G firmy TECBEARS, kupowany na Amazon: https://www.amazon.pl/TECBEARS-wytrzyma ... B0CSFWX8JM przedrukowałem jakieś 5kG, i bardzo go sobie chwalę 

Pozdrawiam, Artur
# Delta Anycubic - na sprzedaż...
# Bambu Lab A1 + AMS mini - drukuje jak szalona
Moje wypociny na Thingiverse
# Delta Anycubic - na sprzedaż...
# Bambu Lab A1 + AMS mini - drukuje jak szalona

Moje wypociny na Thingiverse