Dostępne w pierwszym kwartale 2026.
Chyba biere na premiere.
No tez czekam do Voronka (kompatybilne) jak znalazł. Co prawda już wrzucają pojedyncze pre-ordery na Discordzie, ale szybko się rozchodzą.
Tego samego zdania jestem, że to bedzie Game ChangerSnacksiddent pisze: 26 lis 2025, 10:29 Ciężko było na preorder się załapać, ale mi sie udało. Strona ledwo działa od zapowiedzi o 11 do wieczora jakoś. Jak dla mnie zapowiada sie bardzo fajnie, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
Znaczy wiem, że wychodzi, bardziej mi chodziło o moje potencjalne domowe przygody ze sprzętemPrzemoS pisze: 26 lis 2025, 12:37Tego samego zdania jestem, że to bedzie Game ChangerSnacksiddent pisze: 26 lis 2025, 10:29 Ciężko było na preorder się załapać, ale mi sie udało. Strona ledwo działa od zapowiedzi o 11 do wieczora jakoś. Jak dla mnie zapowiada sie bardzo fajnie, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
W praktyce tez ładnie wychodzi bo to już od roku pokazują wydruki działanie INDX na Voronach Trident i 0.1 a teraz na Core One. Zmiana hotendu i gotowość wynosi 7-8sekund sekund. Przeliczając na setki zmian to jest ogromna róznica i tak samo odpady.
P.S Dla zainteresowanych Steve będzie stremował odnośnie INDX : https://www.youtube.com/live/J5zfEvrdYbM Trochę późno bo 1;00 w nocy![]()
Ja mam Switchwire na ERCF + Cutter, ale mysle wlasnie zeby go puscic w świat i zrobic Vorona 2.4 pod INDXSnacksiddent pisze: 26 lis 2025, 12:51Znaczy wiem, że wychodzi, bardziej mi chodziło o moje potencjalne domowe przygody ze sprzętemPrzemoS pisze: 26 lis 2025, 12:37Tego samego zdania jestem, że to bedzie Game ChangerSnacksiddent pisze: 26 lis 2025, 10:29 Ciężko było na preorder się załapać, ale mi sie udało. Strona ledwo działa od zapowiedzi o 11 do wieczora jakoś. Jak dla mnie zapowiada sie bardzo fajnie, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.
W praktyce tez ładnie wychodzi bo to już od roku pokazują wydruki działanie INDX na Voronach Trident i 0.1 a teraz na Core One. Zmiana hotendu i gotowość wynosi 7-8sekund sekund. Przeliczając na setki zmian to jest ogromna róznica i tak samo odpady.
P.S Dla zainteresowanych Steve będzie stremował odnośnie INDX : https://www.youtube.com/live/J5zfEvrdYbM Trochę późno bo 1;00 w nocy![]()
, jak mi sie spodoba to może na swojego Vorona też to wrzuce. Nadal to dla mnie lekka abstrakcja, że da sie to wepchnąć na Vorona 0.2 xD