https://crowdfunding.creality.com
Koeljny klamot do domu sie szykuje. Ciekawe czy będzie lepszy od tego co już jest dostępne. I czy będzie tańszy.
Creality Filament Maker M1, Shredder R1
- dziobu
- Zasłużony
- Drukarka: ZMorph 2.0(S)
- x 6614
- Kontakt:
Creality Filament Maker M1, Shredder R1
Andrzej_W, WillingMagic
Pozdrawiam
Paweł
Projekty: ELF | AVAT 01 | HotPlate-1
Drukarki: Flsun i3 Plus | Flsun G | Kossel | FF Dreamer | Monoprice MP Mini | Copymaster3D Pro 500 | AIO Robotics ZEUS | Zmorph 2.0 | Climber 7
Też fajne: Wydruki | Moje twory w 3D | Inne
Paweł
Drukarki: Flsun i3 Plus | Flsun G | Kossel | FF Dreamer | Monoprice MP Mini | Copymaster3D Pro 500 | AIO Robotics ZEUS | Zmorph 2.0 | Climber 7
Też fajne: Wydruki | Moje twory w 3D | Inne
- Andrzej_W
- Drukarz
- Drukarka: 3d Pen+AMS
- x 1065
- samezrp
- x 72
Re: Creality Filament Maker M1, Shredder R1
Skoro można bedzie oszczędzić $800 składając depozyt $50, to sądzę, że niżej $2000 za boundle nie zejdą. I teraz pytanie ile można będzie zaoszczędzić...
[edit]
trochę, ale niewiele się pomyliłem: pytanie tylko czym się rózni VIP Deposit offer zielona od czarnej :/
[edit]
trochę, ale niewiele się pomyliłem: pytanie tylko czym się rózni VIP Deposit offer zielona od czarnej :/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- denior
- Drukarka: P1P
- x 242
Re: Creality Filament Maker M1, Shredder R1
Moim zdaniem taki filament będzie się nadawał tylko na figurki i to też niekoniecznie cena za urządzenie nie zachęca a znając jakość produktów creality to dopiero za 2 lata powstanie razem ze społecznością coś co będzie jako tako działać, o ile przy tej cenie ktoś to kupi
Jarewa, dziobu, WillingMagic, velkhor
Drukarka Bambulab P1S