Zmiana płyty... no właśnie na co??

Awatar użytkownika
olo2000pm
Posty: 209
Rejestracja: 26 mar 2018, 12:48
x 36

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: olo2000pm » 22 cze 2018, 10:29

Nie chcesz kupowac najtanszego g... a chcesz ja wlozyc do najtanszej g... drukarki? Nie mam pytań:)
Awatar użytkownika
Pajacyk0v
Posty: 255
Rejestracja: 02 kwie 2018, 15:18
Drukarka: Tatara A6
x 36

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: Pajacyk0v » 22 cze 2018, 10:41

olo2000pm pisze:Nie chcesz kupowac najtanszego g... a chcesz ja wlozyc do najtanszej g... drukarki? Nie mam pytań:)


Tylko że to już nie jest najtańsza drukarka...

viewtopic.php?f=64&t=2438

Kolejny planach po zmianie płyty E3D Titan Areo. Także mój drogi po Anecie to zostanie już tylko heatbed i motory.
Awatar użytkownika
olo2000pm
Posty: 209
Rejestracja: 26 mar 2018, 12:48
x 36

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: olo2000pm » 22 cze 2018, 11:06

No to duetwifi. Raczej w kolejnej drukarce ją założę.
Awatar użytkownika
Domell
Zasłużony
Posty: 857
Rejestracja: 19 kwie 2016, 12:28
Lokalizacja: Katowice
Drukarka: Mendel 90 / i3 / X3D
x 86

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: Domell » 22 cze 2018, 12:18

No to poza Marlinem to w lerdge czy duecie masz wszystkie.
Ale jak już musi być marlin to ramps fd.
Drukarki :
i2 // historia
M90 // spakowany - emerytura
i3 // spakowana - emerytura
X3D xs // poprawki trwają
T.E.S.O.L // pauza w budowie

"Klasyczna technika poszła się bujać" ;)
jarn
Posty: 63
Rejestracja: 06 maja 2017, 00:13
Lokalizacja: Strzelno
x 3

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: jarn » 22 cze 2018, 15:15

Sbase + zewnętrzne gniazda i stepsticki. Aktualnie tak mam.
Awatar użytkownika
Pajacyk0v
Posty: 255
Rejestracja: 02 kwie 2018, 15:18
Drukarka: Tatara A6
x 36

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: Pajacyk0v » 22 cze 2018, 16:40

Za około 300 cebulionów moge mieć Rumbę. Jakieś wady w stosunku do wymienionych?
Awatar użytkownika
dragonn
Zasłużony
Posty: 3485
Rejestracja: 12 gru 2016, 21:50
Lokalizacja: Opole
Drukarka: LUME
x 356

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: dragonn » 22 cze 2018, 16:48

Tak że za trochę więcej masz Dueta u chińczyków ;)
Osobiście uważam że dawanie 300zł za 8-bitowca jest bez sensu. To już lepiej wziąć MKS GEN, przynajmniej mamy zmienne stepsticki.
LUME PRO - mody: E3D Lite6 w bowden + Titan, silniki 42BYGHM809
Awatar użytkownika
Pajacyk0v
Posty: 255
Rejestracja: 02 kwie 2018, 15:18
Drukarka: Tatara A6
x 36

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: Pajacyk0v » 22 cze 2018, 17:09

Taki byłby ok?

http://reptor.com.pl/p/14/87/mks-gen-v14

Duet eth kosztuje 120-130 elżbiet więc nie takie "trochę". Badziewnych klonów pisałem że nie chcę.
Awatar użytkownika
dragonn
Zasłużony
Posty: 3485
Rejestracja: 12 gru 2016, 21:50
Lokalizacja: Opole
Drukarka: LUME
x 356

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: dragonn » 22 cze 2018, 17:25

Tak, taki. Osobiście z nimi nie mam doświadczenia ale wiem że rafljot trochę ich używał i nie miał żadnego problemu.
LUME PRO - mody: E3D Lite6 w bowden + Titan, silniki 42BYGHM809
tig33r
Posty: 238
Rejestracja: 15 lip 2017, 16:07
Drukarka: Hypercube Evolution
x 34

Re: Zmiana płyty... no właśnie na co??

Postautor: tig33r » 22 cze 2018, 19:51

Due3dom może?

Wróć do „Anet”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości