MMU 3
Re: MMU 3
Mam 2 sztuki ulti multi. Jakoś bardziej mi pasuje od standardowej obudowy. I wygodniejszy w utrzymaniu.
EG-SPOON
- malyhenio1
- Postów w temacie: 47
- x 40
Fyme, jesli dobrze zrozumiałem to przerobiłeś pliki oryginalnego bondtecha i dałeś komin też z plików od bondtecha do MMU.fyme pisze: ↑16 paź 2023, 20:02 Przeprojektowałem oryginał bondtecha więc cały środek pasuje. Zaraz wrzucę na dysk i podlinkuję. Tylko teraz rurka ptfe musi być dłuższa od oryginału o 20 mm. Domyślnie jest 360 i to jak się przekonałem bardzo istotny wymiar. Czyli moja ma 380 mm.
Niestety ten nieszczęsny komin został bo jest łatwy w regulacji. Nie potrzeba natomiast stalowej kulki i ona wyleciała ani magnesów które też poszły do worka.
EDIT
Link do plików https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Ten projekt który polecił Ci " greg " porzuciłeś całkowicie, bo się pogubiłem ?
Tak, przerobiłem plik Bondtecha a w zasadzie wersję od MarkoZ76 i dałem komin od bondtecha.
A projektu który polecił Greg nie udało mi się zmusić do poprawnej pracy a szkoda bo bardziej mi się podobał od sterczącego komina i na pewno jeszcze do niego wrócę jak będę miał trochę czasu na testy. Na razie zostawiam swoją wersję jak jest bo działa na obu Prusach bez problemu
A projektu który polecił Greg nie udało mi się zmusić do poprawnej pracy a szkoda bo bardziej mi się podobał od sterczącego komina i na pewno jeszcze do niego wrócę jak będę miał trochę czasu na testy. Na razie zostawiam swoją wersję jak jest bo działa na obu Prusach bez problemu
EG-SPOON
- malyhenio1
- x 40
Składam MMU3 , bardzo powoli i mam problem fleszowałem drukarkę a MMU3 nie mogę, mam taki komunikat.Dioda na płytcę i płytce od zasdilania MMU3 świeci na zielono. Co się dzieje ? I na czerwono
- malyhenio1
- x 40
- malyhenio1
- x 40