Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Jakość druku Cię nie zadowala?
Awatar użytkownika
margas
Posty: 98
Rejestracja: 05 kwie 2018, 09:54
Lokalizacja: Mikołów
Drukarka: JGaurora A5

Re: Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Postautor: margas » 02 cze 2018, 12:33

Gdzie konkretnie ?.
Kto pyta ludzi bardziej doświadczonych rzadziej błądzi ….
Awatar użytkownika
Kopytko
Zasłużony
Posty: 3089
Rejestracja: 19 kwie 2016, 11:27
Lokalizacja: Oleśnica
Drukarka: P3Steel v4.00
x 394

Re: Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Postautor: Kopytko » 02 cze 2018, 12:38

W Katowicach mieszka:P
:arrow: Pozdrawiam Patryk.
Aktualne drukarki :
:idea: Prusa i3 w wersji p3steel v1.00 :idea: Prusa i3 2 wersji p3steel v4.00 long :idea: Replicator 1 by CTC :idea: Delta Kossel :idea:UM2+extended
W budowie : COSIEK 70x70x70 :devil:
Awatar użytkownika
margas
Posty: 98
Rejestracja: 05 kwie 2018, 09:54
Lokalizacja: Mikołów
Drukarka: JGaurora A5

Re: Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Postautor: margas » 02 cze 2018, 12:56

Do d.... z takimi drukarkami. Konkretnie pytam kto mi naprawi tą dziadowska drukarkę.
Kto pyta ludzi bardziej doświadczonych rzadziej błądzi ….
Awatar użytkownika
rafaljot
Zasłużony
Posty: 3272
Rejestracja: 05 lis 2016, 11:57
Lokalizacja: Kraków
Drukarka: Lume, K8400, HC Evo
x 482

Re: Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Postautor: rafaljot » 02 cze 2018, 13:12

Kraków by naprawił.
Lume, Lume+
Velleman Vertex K8400x2
HyperCube Evolution ST 250
Awatar użytkownika
FlameRunner
Administrator
Posty: 2936
Rejestracja: 15 kwie 2016, 21:26
Lokalizacja: Olsztyn
x 518
Kontaktowanie:

Re: Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Postautor: FlameRunner » 02 cze 2018, 13:41

Moja wczorajsza propozycja jest aktualna, dokręcenie cieknącej głowicy mieści się w "poprawię ewentualne błędy w montażu". ;)
Filip Misztal
filasklep.pl | właściciel

I love the smell of ABS in the morning...
Awatar użytkownika
margas
Posty: 98
Rejestracja: 05 kwie 2018, 09:54
Lokalizacja: Mikołów
Drukarka: JGaurora A5

Re: Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Postautor: margas » 02 cze 2018, 14:03

Nie stać mnie na wyłożenie 1000 zł na naprawę tego dziadostwa wić na tym chyba się skończy moja "edukacja" w temacie druku 3D. Mając na uwadze że obecne problemy nie dotyczą już ustawień CURA proszę administratora o zamknięcie tematu.
Kto pyta ludzi bardziej doświadczonych rzadziej błądzi ….
Awatar użytkownika
FlameRunner
Administrator
Posty: 2936
Rejestracja: 15 kwie 2016, 21:26
Lokalizacja: Olsztyn
x 518
Kontaktowanie:

Re: Kłopot z ustawieniami Cura 3.2

Postautor: FlameRunner » 02 cze 2018, 14:12

Służę.
Filip Misztal
filasklep.pl | właściciel

I love the smell of ABS in the morning...

Wróć do „Kalibracja, problemy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość