Przesunięcie warstw

Jakość druku Cię nie zadowala?
suszykuba
Posty: 15
Rejestracja: 07 maja 2017, 15:16

Re: Przesunięcie warstw

Postautor: suszykuba » 01 cze 2018, 01:17

Zapewne się zdziwię jutro :D
Awatar użytkownika
McKee
Zasłużony
Posty: 1895
Rejestracja: 20 kwie 2016, 23:00
x 340

Re: Przesunięcie warstw

Postautor: McKee » 01 cze 2018, 06:45

Postaw kamerę (telefon?) z nagrywaniem dźwięku - to powinno być słychać, a przy okazji potem będziesz mógł kilkukrotnie przeanalizować.
Motto na dziś: "How may I amuse you?"
Minik
Posty: 22
Rejestracja: 20 kwie 2016, 15:15

Re: Przesunięcie warstw

Postautor: Minik » 01 cze 2018, 09:41

Robiłeś w między czasie porządek w kabelkach ? Miałek kiedyś podobnie i problem tkwił w krańcówce Y , a właściwie w jej okablowaniu puszczonym równolegle z zasilaniem silnika. Jak masz ustawione krańcówki ?

Wróć do „Kalibracja, problemy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: poharatek i 3 gości