Fyme - wydruki
- morf
- Drukarz
- Postów w temacie: 10
- Drukarka: Prusa MK3S
- x 1430
Re: Fyme - wydruki
ja tu nie widze jakiegos specjalnego "wygladzania" oprocz ironing?
Done is better than perfect.
Wcale nie wygładzam druków. Nie ma potrzeby. Zazwyczaj pierwsza warstwa druku to moja wierzchnia warstwa na gotowym elemencie ale jak się nie da jak na tych srebrnych szablonach to nie i nie stosuję prasowania.
Do szablonów Hafele dorobiłem sobie jeszcze wzornik do ustawiania ograniczników wierteł 
Napisy wyszłyby lepiej na mniejszej dyszy (tu 0,4) ale szkoda zachodu ze zmianą. Starczy że jest czytelnie.

Napisy wyszłyby lepiej na mniejszej dyszy (tu 0,4) ale szkoda zachodu ze zmianą. Starczy że jest czytelnie.
panWiadr0, dziobu
Takia sobie do niczego nie potrzebna ścianka. W końcu coś dla samej radości drukowania 

Adinfo, Fest, dziobu, Andrzej_W, Norbert, Kopytko, aaannnd, sagittario
To mi przypomina taką gierkę. Były takie właśnie klocki w dwóch kolorach i kładło się na przemian z drugą osobą, lub z komputerem.fyme pisze:Takia sobie do niczego nie potrzebna ścianka. W końcu coś dla samej radości drukowania
Jak się otoczyło klocki przeciwnika to zamieniały się w nasz kolor. Wygrywał ten kto miał więcej jak już nie było miejsca na planszy.
Prosta, ale wciągająca gierka. Można było by grać na ścianie

- aaannnd
- Drukarz
- Postów w temacie: 1
- Drukarka: Ender 3
- x 235
Jest jeszcze gra Honeycombs, ale chyba mniejsze plasterki tam są https://mlodygiercownik.pl/2019/01/19/r ... oneycombs/
morf