MMU 3
- malyhenio1
- Postów w temacie: 55
- x 45
- Igor
- Postów w temacie: 36
- Drukarka: Prusa Mk3 i "rzeźby"
- x 393
- Kontakt:
Re: MMU 3
U siebie nie ruszam, na zasadzie "nie naprawiaj działającego", chyba że nowa wersja coś wnosi.
Złote zasady: 1. You get what you paid for 2. Works? Don't fix! 3.Tanie okaże się najdroższe 4. Nie zoptymalizujesz procesu, którego nie rozumiesz 5. Konserwuj, nie czekaj aż padnie do reszty
- malyhenio1
- x 45
Czy do płytki MMU 2 ten ztabilizator PB Board rozwiąże problem MMU 2?
Bo MMU 2 miało problem za spadkiem napięcia jak się doczytałem.
Bo MMU 2 miało problem za spadkiem napięcia jak się doczytałem.
- Igor
- x 393
- Kontakt:
Tak jak Ci pisałem wczoraj na PW na pytanie o przreóbkę:
Przecież kupiłeś tę płytkę nasadzaną na złącza, ona jest tą przeróbką. Mnie się nie chciało czekać na wysyłkę i płacić za elementy które i tak mi się walały po szufladzie, to sobie zamiast tej płytki zrobiłem tuning. Ale elektrycznie to jeden pies czy ja przeciąłem u siebie ścieżkę i wstawiłem stabilizator, czy ty kulturalnie wpiąłeś stabilizator w złącze
Złote zasady: 1. You get what you paid for 2. Works? Don't fix! 3.Tanie okaże się najdroższe 4. Nie zoptymalizujesz procesu, którego nie rozumiesz 5. Konserwuj, nie czekaj aż padnie do reszty
- Igor
- x 393
- Kontakt:
Jeszcze pozostaje ten stary kabel podpiąć do innego urządzenia i się przekonać czy to kabel danych czy tylko ładowania. Raz się tak naciąłem, to przeznaczyłem go od razu na jakieś inne cele, chyba do zasilania lampki w rowerze, bo miał tylko dwie żyły.
- malyhenio1
- x 45
Pytam się, bo teraz została mi płytka od MMU 2.Igor pisze: 09 lip 2024, 17:10 Tak jak Ci pisałem wczoraj na PW na pytanie o przreóbkę:Przecież kupiłeś tę płytkę nasadzaną na złącza, ona jest tą przeróbką. Mnie się nie chciało czekać na wysyłkę i płacić za elementy które i tak mi się walały po szufladzie, to sobie zamiast tej płytki zrobiłem tuning. Ale elektrycznie to jeden pies czy ja przeciąłem u siebie ścieżkę i wstawiłem stabilizator, czy ty kulturalnie wpiąłeś stabilizator w złącze
Igor, zrobiłbyś ten tunig z płytką od MMU 2 ?
- artur_n
- Postów w temacie: 21
- Drukarka: MK4S MMU3, P1S AMS
- x 197
Pany u chinoli kupisz za grosze, wiem że cebula wygrywa ale chyba wolę mieć to ogarnięte jak trzeba.malyhenio1 pisze: 09 lip 2024, 17:20Pytam się, bo teraz została mi płytka od MMU 2.Igor pisze: 09 lip 2024, 17:10 Tak jak Ci pisałem wczoraj na PW na pytanie o przreóbkę:Przecież kupiłeś tę płytkę nasadzaną na złącza, ona jest tą przeróbką. Mnie się nie chciało czekać na wysyłkę i płacić za elementy które i tak mi się walały po szufladzie, to sobie zamiast tej płytki zrobiłem tuning. Ale elektrycznie to jeden pies czy ja przeciąłem u siebie ścieżkę i wstawiłem stabilizator, czy ty kulturalnie wpiąłeś stabilizator w złącze
Igor, zrobiłbyś ten tunig z płytką od MMU 2 ?