Mam na imię Cezary
Bardzo lubię drukarki i właściwie wszystko, co jest z nimi związane. Ostatnio coraz bardziej zastanawiam się też nad zakupem skanera 3D do moich projektów DIY
Miło mi do Was dołączyć!
Cześć wszystkim! :)
- CM_837
- Agrest
- x 12
Re: Cześć wszystkim! :)
Witaj!
O skanerach warto poczytać, chociażby na forum.
To jeszcze nie są urządzenia (a ściślej ich oprogramowanie), które pozwalają na bezproblemowe zeskanowanie i wrzucenie tego bezpośrednio do druki. Ilość pracy "pomiędzy" tymi procesami skutecznie mnie zachęciła do poczekania z zakupem.
To jeszcze nie są urządzenia (a ściślej ich oprogramowanie), które pozwalają na bezproblemowe zeskanowanie i wrzucenie tego bezpośrednio do druki. Ilość pracy "pomiędzy" tymi procesami skutecznie mnie zachęciła do poczekania z zakupem.
CM_837
- CM_837
Re: Cześć wszystkim! :)
A możesz trochę bardziej rozwinąć temat?Agrest pisze: 27 mar 2026, 10:55 Witaj!
Sam ostatnio patrzyłem na stosunkowo niedrogie skanery z Amazona, tak do 1500 zł, ale te opinie są strasznie mieszane i trochę mnie to zniechęca. Jedni piszą, że spoko, a inni, że później jest masa zabawy z samym skanowaniem i obróbką
Z drugiej strony gadałem w pracy z podwykonawcami, którzy używają Artec Eva, i oni byli bardzo zadowoleni, bo podobno serio mocno przyspieszyło im to robotę. No ale cena takiego sprzętu już boli