Cześć wszystkim! :)

Jesteś tu nowy? Przywitaj się, opowiedz coś o sobie.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
CM_837

Cześć wszystkim! :)

Post autor: CM_837 »

Mam na imię Cezary

Bardzo lubię drukarki i właściwie wszystko, co jest z nimi związane. Ostatnio coraz bardziej zastanawiam się też nad zakupem skanera 3D do moich projektów DIY

Miło mi do Was dołączyć!
:toast: :toast: :toast:
Awatar użytkownika
Agrest
x 12

Re: Cześć wszystkim! :)

Post autor: Agrest »

Witaj!
O skanerach warto poczytać, chociażby na forum.
To jeszcze nie są urządzenia (a ściślej ich oprogramowanie), które pozwalają na bezproblemowe zeskanowanie i wrzucenie tego bezpośrednio do druki. Ilość pracy "pomiędzy" tymi procesami skutecznie mnie zachęciła do poczekania z zakupem.
CM_837
Awatar użytkownika
CM_837

Re: Cześć wszystkim! :)

Post autor: CM_837 »

Agrest pisze: 27 mar 2026, 10:55 Witaj!
O skanerach warto poczytać, chociażby na forum.
To jeszcze nie są urządzenia (a ściślej ich oprogramowanie), które pozwalają na bezproblemowe zeskanowanie i wrzucenie tego bezpośrednio do druki. Ilość pracy "pomiędzy" tymi procesami skutecznie mnie zachęciła do poczekania z zakupem.
A możesz trochę bardziej rozwinąć temat?

Sam ostatnio patrzyłem na stosunkowo niedrogie skanery z Amazona, tak do 1500 zł, ale te opinie są strasznie mieszane i trochę mnie to zniechęca. Jedni piszą, że spoko, a inni, że później jest masa zabawy z samym skanowaniem i obróbką

Z drugiej strony gadałem w pracy z podwykonawcami, którzy używają Artec Eva, i oni byli bardzo zadowoleni, bo podobno serio mocno przyspieszyło im to robotę. No ale cena takiego sprzętu już boli
:toast: :toast: :toast:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Powitalnia”