Witam w potrzebie
-
Adam.P
Witam w potrzebie
posiadam endera 3d pro dokupiłem do niego extruder sprite i ekran creality nebula smart kit z kamerą chciałbym do tego wszystkiego marlina z językiem polskim - bo nie chce mi się bawić z tym - mój emeil - rawamaz@ pro.onet.pl
- dziobu
- Zasłużony
- Drukarka: ZMorph 2.0(S)
- x 6750
- Kontakt:
Re: Witam w potrzebie
Czy jest w tym poście cokolwiek prawidłowego albo chociaż sensownego?
Spłodzenie tego to jakieś nowe wyzwanie z tiktoka?
Spłodzenie tego to jakieś nowe wyzwanie z tiktoka?
@GUTEK@, Igor, Zgarny
Pozdrawiam
Paweł
Projekty: ELF | AVAT 01 | HotPlate-1
Drukarki: Flsun i3 Plus | Flsun G | Kossel | FF Dreamer | Monoprice MP Mini | Copymaster3D Pro 500 | AIO Robotics ZEUS | Zmorph 2.0 | Climber 7
Też fajne: Wydruki | Moje twory w 3D
Paweł
Drukarki: Flsun i3 Plus | Flsun G | Kossel | FF Dreamer | Monoprice MP Mini | Copymaster3D Pro 500 | AIO Robotics ZEUS | Zmorph 2.0 | Climber 7
Też fajne: Wydruki | Moje twory w 3D
-
Adam.P
wszystko jest sensowne w ramach modernizacji drukarki ender 3d pro - kupiłem sprite extruder pro kit który chcę zamontować do niej - nowy ekran nebula smart kit i chciałbym by ktoś ogarnoł soft do tego wszystkiego- jeżeli to możliwe i wszystko ! . Nie jestem fachowcem wiem że można było w tej cenie kupić coś podobnego ale dla mnie ważna jest zabawa w drukowanie i sprzętowa .
-
Adam.P
mam geetecha kupionego dawno ( te posty są na moim końcie do tej pory )na ebaju za 100 ogarnołem go sprzętowo i wizualnie nie pamiętam któryś z kolegów z rep mi pomógł w sofcie - uruchomiłem i kilka lat korzystałem drukowałem różne figurki i rzeczy potrzebne i nie potrzebne . teraz leży w pudle chętnie bym komuś go oddał . Bo mam różne inne drukarki bardziej ogarnięte - po nowemu . piszę to dlatego bo bez kolegów z rep nie było by to możliwe
- Fest
- Drukarka: To trudna sprawa...
- x 305
Jak zabawa jest ważna, to w te klocki najlepiej bawimy się w pojedynkę. (#najbardziejToksyczneŚrodowiskoForumowe)Adam.P pisze: 15 cze 2026, 20:53 wszystko jest sensowne w ramach modernizacji drukarki ender 3d pro - kupiłem sprite extruder pro kit który chcę zamontować do niej - nowy ekran nebula smart kit i chciałbym by ktoś ogarnoł soft do tego wszystkiego- jeżeli to możliwe i wszystko ! . Nie jestem fachowcem wiem że można było w tej cenie kupić coś podobnego ale dla mnie ważna jest zabawa w drukowanie i sprzętowa .
A tak na serio, nie mam teraz dużo zajęcia za pieniądze - ile jest w stole?
cyfron, Zgarny
-
Adam.P
- Fest
- Drukarka: To trudna sprawa...
- x 305
2 tysiące, jak faktura to plus Vat i podatek dochodowy. Jesli przekroczę drugi próg w tym roku to od tej stawki.
@GUTEK@, velkhor, cyfron, Zgarny
-
velkhor
- x 164
Panowie... to było polecenie do AI. Kolega się pomylił i na forum wstawił. Ani dzień dobry ani pocałuj mnie w...Adam.P pisze: 15 cze 2026, 20:31 posiadam endera 3d pro dokupiłem do niego extruder sprite i ekran creality nebula smart kit z kamerą chciałbym do tego wszystkiego marlina z językiem polskim - bo nie chce mi się bawić z tym - mój emeil - rawamaz@ pro.onet.pl
eh...
To miłej zabawy życze.
Igor, Zgarny, Fest
- cyfron
- Drukarka: na razie 7 sztuk :)
- x 463
Zrobię Ci konkurencjęFest pisze: 15 cze 2026, 21:38 2 tysiące, jak faktura to plus Vat i podatek dochodowy. Jesli przekroczę drugi próg w tym roku to od tej stawki.
Zgarny, Fest
- Andrzej_W
- Drukarz
- Drukarka: 3d Pen+AMS
- x 1124
To ja za 500 bez faktury. Nic nie trzeba przywozić, wysyłać. Bo i tak się na tym nie znam 
Zgarny