Strona 6 z 8
Re: Kontener.
: 08 paź 2020, 12:42
autor: marek91
Re: Kontener.
: 08 paź 2020, 12:44
autor: sagittario
Pff. To tak samo mnie rajcuje jak jeżdżenie samochodem w NFSie
Lepiej na żywo, co nie?
Re: Kontener.
: 08 paź 2020, 13:07
autor: marek91
sagittario pisze:A jakby tak zrobić zlot u Marka?
Wtedy na żywo moglibyśmy zobaczyć linię
Pamiętam że temat już omawialiśmy kilka razy i chyba trzeba się w końcu zebrać i zorganizować
Re: Kontener.
: 08 paź 2020, 13:14
autor: arkomania.pl
Znam firmę, gdzie ciągną druta (stalowego).
i
Znam firmę, gdzie ciągną tworzywo. To znany Nam, Devil Design.
Ciekawe, ile od początku założenia firmy wyciągnęli kilometrów?
Brawo DD. Ciągnijcie jak najwięcej.
Proces ciągnięcia tworzywa do drukarek można nazwać, "ciągnięcie filusa"
Filus - słowo pochodzące od filamentu.
Tylko, źle nie kojarzyć.
Re: Kontener.
: 08 paź 2020, 14:20
autor: mcxmcx
dziobu pisze:No by nie zaszkodziło
Ciekawe ile czasu by zeszło na doprowadzeniu maszyn do stanu używalności po tym jak ludnosc by usprawniają produkcję.
Re: Kontener.
: 08 paź 2020, 14:25
autor: dziobu
[polityka mode on]
Pewnie mniej niż zarobienie na kopertowe wybory które się nie odbyły
[polityka mode off]
Re: Kontener.
: 08 paź 2020, 22:15
autor: Zepco
marek91 pisze:
-zestaw narzędzi do poskładania tych linii (Kill me, please...)
Nie widzę "trytek"
Re: Kontener.
: 11 paź 2020, 01:59
autor: tomek_3100
Ani taśmy izolacyjnej;)
Że nie wspomnę o stercie zaświadczeń, instrukcji montażu, użytkowania, konserwacji, no i "kakakasku" dla operatora...
Choć może w chińczykowni BHP inne obowiązuje...
Re: Kontener.
: 11 paź 2020, 13:16
autor: Andrzej_W
tomek_3100 pisze:
Choć może w chińczykowni BHP inne obowiązuje...
Pracownik w Chinach dostaje rano miskę ryżu a po konsumpcji miski używa jako kasku
Re: Kontener.
: 11 paź 2020, 14:29
autor: Adinfo
Andrzej_W pisze:Pracownik w Chinach dostaje rano miskę ryżu a po konsumpcji miski używa jako kasku
Potem kask idzie na przemiał i wysyłka do PL w postaci granulatu - mamy z tego filament, ewentualnie spożywamy to w naszym "zdrowym" jedzeniu jako wypełniacz albo spulchniacz. Właśnie skończyłem robić sernik na zimno o podobnym składzie + galaretka - teraz niestety muszę czekać aż zastygnie