Julian pisze:Koledzy, Wasz ulubiony sklep internetowy już po Świętach będzie miał ten produkt w ofercie.
Tylko żeby cena była rozsądna

Julian pisze:Koledzy, Wasz ulubiony sklep internetowy już po Świętach będzie miał ten produkt w ofercie.
McKee pisze:Trzeba ten brąz dopasować do wydruku. Ja robiłem elementy mające imitować okucia, śruby - ale jakoś mi nie pasował wygląd. Fajnie błyszczy ale widać że kiepską imitacja. Na razie odłożyłem na półkę i czekam na jakiś inny pomysł.
Za to spodobał mi się różowy![]()
U Kopytka lew jest OK, ale imadło w tym kolorze mi zupełnie "nie leży".
JULIAN: Będziesz miał taniej niż producent?
Taki kiepskifilament nie może być przecież drogi. Jak będzie tani to będą zakupy
TDI-CAD pisze:Filament Easy PLA od FiberLogy jest wg mnie najlepszym dostępnym w tej chwili filamentem rodzimej produkcji. NIc powyżej lub nawet 85% jego ceny nie jest w stanie się sprzedawać....
TDI-CAD pisze:Filament Easy PLA od FiberLogy jest wg mnie najlepszym dostępnym w tej chwili filamentem rodzimej produkcji. NIc powyżej lub nawet 85% jego ceny nie jest w stanie się sprzedawać....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości